Nautička oprema na napuhavanje

Europska kvaliteta

Profesionalna oprema na napuhavanje

Custom made

Tvornica broj 1 u Europi

Nautička oprema za Jahte i mega jahte!

PagoTent nautička oprema na napuhavanje obuhvaća bokobrane i tobogane za jahte i mega jahte. PagoTent tobogani za jahte i mega jahte izrađuju se po narudžbi kako bi odgovarali karakteristikama vašeg broda i potrebama vaših gostiju. Jedinstveni su u nautičkom turizmu jer za njihovo napuhavanje i ispuhavanje potrebno je svega 5 minuta. Izrađeni su od visokokvalitetnog materijal otpornog na UV zračenja koji dolazi u 30-tak osnovnih boja. Upravo custom made izvedba pruža potpuno zadovoljstvo kako vlasnika pa tako i korisnika plovila. Isticanje branda ili naziva broda uz široku kombinaciju boja prednosti su našeg proizvoda koji je proizveden u EU.

PagoFender su najnapredniji bokobrani na napuhavanje za jahte i mega jahte proizvedeni u Europi. PagoFender bokobrani na napuhavanje izrađeni su od najnaprednijih heavy duty materijala koji mu daje visoku čvrstoću, a malu težinu. Materijal je otporan na habanje i UV zrake te ne ostavlja boju na površini trupa broda.
Dodatna prednost je njihovo jednostavno i brzo napuhavanje i ispuhavanje te spremanje u male prostore. PagoFender bokobrani izrađuju se po narudžbi što naručitelju daje mogućnost biranja 13 različitih boja materijala, oblik (cilindar, lopta) i široki raspon veličina, promjer od 30 – 120cm. Uz manje preinake izrađujemo bove za regate.

KONTAKTIRAJTE NAS!