NEZABORAVAN TEAMBUILDING

Želite organizirati najbolji teambuilding ili zabavu na otvorenom ali ne pronalazite ništa što vas oduševljava?
Imamo idealno rješenje za najzabavniji teambuilding ikada te Vam istovremeno garantiramo provod, timski rad te uspomene i momente koji će se još dugo prepričavati!

Pagotent teambuilding napuhanci idealno su rješenje za:

 

Teambuilding i razna poslovna druženja

Dječje, obiteljske i sve ostale proslave i druženja na otvorenom

Promociju za mala i velika poduzeća

Swipper

NOVO I DO SADA NE VIĐENO NA REGIONALNOM TRŽIŠTU! PagoTent swipper, nova sprava koja će vas svojim sadržajem doslovno pomesti sa zemlje! Iskušajte svoju snalažljivost, fizičku spremu te pobijedite mehaničku ruku našeg swipper! Sprava je idealna za sva teambuilding događanja, razne vrste proslava ili marketinških aktivnosti! Sastoji se od 8 povišenih podija, mehaničke ruke i krevet napuhanca koji ublažava vaš pad. Pobjednik je ona osoba koja posljednja ostane stajati na svojem podiju!

INTERAKTIVNA PIN ARENA 

PagoTent interaktivna arena na napuhavanje nova je interaktivna igra u kojoj se možete iskazati putem različitih sportskih sposobnosti. Koristite svoje vještine te prikažite koliko precizno gađate sa Nerfgunom, pomoću luka i strijele, nogometnom ili pak nekom drugom loptom. Cilj igre je skupiti što više pogođenih meta u određenom vremenskom periodu.

NOGOMETNI PIKADO

PagoTent ekipa još jednom pomiče granice mašte i stvarnosti! Ovog puta odlučili smo spojiti dvije sportske igre iz kojih smo proizveli novi zabavni napuhanac – NOGOMETNI PIKADO! Ovaj domišljat i zabavan napuhanac omogućava veliki brending prostor, zabavu na raznim sportskim događanja, društvenim i koorporacijskim okupljanjima kao i marketinškim promocijama. Organizirajte natjecanje, testirajte preciznost vašeg gađanja i zabavite se kao nikada do sada!

Archery

Sveopća popularnost streličarstva iz dana u dan raste sve više. Vođeni tom činjenicom, osmislili smo novu igru koja će Vašem eventu definitvno osigurati woow efekt! Radi se o interaktivnoj igri koja zahtjeva ponešto preciznosti, vještine gađanja i mirnu ruku. Poanta i cilj igre je lukom i strijelom pogoditi lebdeću lopticu. Pobjednik je ona osoba koja to uspije u određenom vremenskom razdoblju. Igra je namijenjena za 2, 4 ili više igrača.

ROCK N ROLL

Održite ravnotežu u PagoTent gladijatorsko-plesačkoj areni! Nestabilna podloga i protivnik koji vas hoće oboriti, pravi su test Vaše izdržljivosti! Pobjednik je ona osoba koja uspije oboriti svojeg protivnika, istovremeno održavajući ravnotežu na nestabilnoj središnjoj poziciji napuhanca! Napuhanac dolazi sa zaštitnim kacigama za glavu.

Bungee Run

Testirajte svoju izdržljivost uz PagoTent BungyRun! Ovaj zabavni napuhanac potiče natjecateljski duh te obećava obilje smijeha! Borba protiv elastičnih vrpci koje su privezane za leđa natjecatelja, garantira neizvjesnost do posljednjeg trenutka. Pobjednik je ona osoba koja prva dođe do kraja napuhanca.

Sadržaj BungyRun-a dodatno možete upotpuniti i PagoTent interaktivnim sustavom. U samo 40 sekundi, potrebno je učiniti što više udaraca po ticalu koje pokazuje vašu boju. Pobjednik je ona osoba koja bez obzira na povlačenje konopa, uspije dotaknuti veći broj ticala u svojoj boji. Kako to izgleda možete pogledati i na linku sa naše youtube stranice.

Underpressure

UndepressurePagoTent interaktivna igra na napuhavanje zahtjeva visoku koncentraciju, strpljenje, mirnu ruku i malo sreće. Poanta ove zabavne igre je da prije svojeg protivnika i u što kraćem vremenu premjestite „zračne“ loptice sa jedne na drugu stranu! Pobjednik je ona osoba koja prva prebaci sve loptice preko zračnih ventila do koša na kraju!

Ljudski stolni nogomet

Ljudski stolni nogomet jest uvećana verzija globalno popularne igre (stolni nogomet) koja se odvija na napuhanoj areni dimenzije čak 12×6 m. Sudionici igre su podijeljeni u dva tima te je svaki zasebno pričvršćen na pomične šipke koje se nalaze ispred njih. Kako bi bili što uspješniji odnosno kako bi zabili loptu u protivničku mrežu, potrebno je sinkronizirano kretanje igrača istog tima… Ova igra testira timski duh, razvija strategiju rada te osigurava nezaboravan doživljaj kako sudionicima tako i promatračima (navijačima) igre!

Prednosti

adrenalinska avantura

zabavno i izazovno iskustvo

timski rad

produktivnost i motivacija

testiranje snalažljivosti i preciznosti

inovativan način zabave

pronalaženje skrivenih talenata

stvaranje zajedničkih uspomena

poboljšanje međusobne komunikacije

razbijanje monotonije radnog tjedna

poticanje kreativnosti

Dodatne pogodnosti

profesionalni tim animatora

preko 12 godina iskustva u radu sa napuhancima

fleksibilan i prijateljski pristup

brza montaža i set-up opreme (napuhanaca) na željenoj lokaciji

europska proizvodnja opreme

certifikati sigurnosti upotrebe

audio i video oprema

mogućnost brendiranja

mogućnost izrade prezentacijskih sustava i promo materijala

KONTAKTIRAJTE  NAS!

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš telefonski broj (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaša poruka

NAZOVITE NAS!

DIREKTOR

Goran Pavičić
091/4666 065

PROJECT MANAGER

Anja Vučić
099 192 8424