Vizualno oglašavanje odnosno identitet svake tvrtke izuzetno je važan na tržištu poslovanja. Prezentacijski sustavi PagoTent-a omogućavaju atraktivan, funkcionalan te isplativ način komuniciranja sa klijentima i potencijalnim investitorima.  Svojim dimenzijama prikladni su za svaki prostor ili manifestaciju garantirajući prepoznatljivost i vizualnu koherentnost.

PagoTent prezentacijski sustavi objedinjuju širok spektar raznih sustava koji se koriste u marketinške svrhe, a to su:

  • A-stalak – PagoTent segment prezentacijskog sustava koji se sastoji od klik-klak okvira i grafike. Grafika odnosno vizual zaštićene je odgovarajućom folijom pa je stoga pogodan za vanjske i unutrašnje promocije i oglašavanja.
  • Beach Flag – idealno reklamno rješenje za outdoor promidžbe. Zbog svojih dimenzija i oblika apsolutno privlače pažnju željene publike. Jedan Beach Flag se sastoji od jarbola i postolja koje mu omogućava stabilnost bez obzira na vremenske uvjete. Pogodan je za zemljane i tvrde površine, travu ili pijesak.
  • Promo counter/pult – ovaj brzomontažni pult vrlo je popularan upravo zbog svoje višekratne upotrebe, jednostavnosti i praktičnosti. Pogodan je za unutrašnja i vanjska oglašavanja na različitim sajmovima, sportskim događanjima, koncertima ili promo događanjima. Osim univerzalnog oblika, u PagoTent-u je moguće izraditi promo pultove specifičnog oblika, boja i dimenzija.
  • Roll up – Jedan od najpopularnijih segmenata PagoTent prezentacijskog sustava koji se sastoji od aluminijske konstrukcije, grafike odnosno željenog vizuala, teleskopske cijevi i transportne torbe. Brzo i lako postavljanje, jednostavnost premještanja i skladištenja, ali i vizualni efekt koji ostvaruje, stavljaju ga u sami vrh event oglašavanja!

Pop Up zid – PagoTent Pop Up zid savršeno je sredstvo oglašavanja na sajmovima, prezentacijama ili konferencijama. Ima mogućnost vlastitog osvjetljenja pomoću dvije halogene svjetiljke/lampe. Za lakši i jednostavniji transport i skladištenje u paketu sa pop up konstrukcijom i magnetnim trakama za spajanje, dolazi i torba na kotačićima.

 

Prezentacijski sustavi