ADVENT PONUDA

Neka Vaša Božićna bajka započne s PagoTent-om! Djedica i patuljak, božićna kugla, svjetleći šator ili šareni luk na napuhavanje, omogućiti će Vam stvaranje najljepše adventske atrakcije!

 

Oslobodite svoju maštu i zajedno sa PagoTent-om doživite najčarobniji Božić do sada…

KUGLA NA NAPUHAVANJE

Nova generacija PagoTent kugle na napuhavanje, još jednom je dokazala da kod nas mašta stvarno postaje stvarnost! Novo osmišljena i kreirana „salonska“ vrata omogućavaju brži i jednostavniji ulazak u samu kuglu! Učinite svoje evente, promocije i događanja još posebnijima, još magičnijima, još maštovitijima…

STAGE COVER

PagoTent stage coveri predstavljaju novu generaciju promocija na otvorenom! Neovisno radili se o manifestacijama sportskog karaktera, koncertima, prostoru za projeciranje ili sajmenom događanju, svojim masivnim i neobičnim izgledom, efektnim i živim bojama te velikim oglašivačkim prostorom, definitivno privlače pažnju te prenose željenu poruku.

DJEČJA BOŽIĆNA KUGLA

PagoTent dječja snježna kugla – božićni trenutak koji stvara lijepe uspomene. Pogodna je za vanjsko i unutarnje postavljanje, a omogućava najmlađima da postanu dio božićne bajke, dobro se zabave i snime najsmješnije fotke.

SVJETLEĆI LUKOVI

Inovativnost i praktičnost PagoTent luka na napuhavanje, njegova stabilna konstrukcija te brza montaža, garancija su kvalitete i izdržljivosti neovisno o vremenskim uvjetima. PagoTent luk na napuhavanje pruža mogućnost posebne prilagodbe grafičkog dizajna, pozicija brendiranja, veličine i oblika kao i unutrašnjeg osvjetljenja.

 

Upravo zbog svega navedenog, PagoTent luk na napuhavanje idealno je sredstvo oglašavanja za razne event promocije, sportska događanja, koncerte, sajmove ili aktivnosti za djecu.

SVJETLEĆI ŠATORI

Šatori na napuhavanje ili «napuhanci» specifični su po svojim oblicima i pružaju velike mogućnosti kreiranja u prostoru. Brzo se i jednostavno montiraju na svakom terenu, a za tlo se sidre pomoću klinova ili uz pomoć pješčanih utega što im daje veliku stabilnost, a posjetiteljima potpunu sigurnost i ugodan osjećaj. Šator može biti u potpunosti otvoren ili zatvoren sa bočnim stranicama, a unutrašnjost grijana. Prema potrebama klijenta svaki šator može biti brandiran.

PUBOVI

Atraktivan izgled pravog Puba, oduševljava prostranošću i mogućnošću jednostavne prilagodbe bilo kojoj vanjskoj površini. Idealan je za sve vremenske uvjete jer ima mogućnosti grijanja i hlađenja unutrašnjosti. Brza montaža (unutar čak 2 sata!), prostranost i prilagodljivost dizajna vanjskih površina (brandiranje) čine ovaj Pub na napuhavanje najboljim izborom za sve vrste promocije na otvorenom.

MASKOTE

PagoTent maskote na napuhavanje su nov i jedinstven proizvod na našem tržištu koji ima za cilj do sada neviđenog načina uspostave vizualne komunikacije sa klijentima. Omogućavaju „oživljavanje“ logotipova, proizvoda ili brenda tvrtke. Upravo zbog toga, svojom pojavom zanimljivi su djeci i odraslima.

ADVENTSKI ELEMENTI NA NAPUHAVANJE

Prema želji klijenta možemo ponuditi i izraditi u kratkom roku različite Adventske elemente na napuhavanje.

Bilo da s radi o djedi Božićnjaku, ukrasnim kuglicama ili sobovima, PagoTent Vam nudi mogućnost odabira boje, veličine i brandiranja istih.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme ili na brojeve:

Direktor – Goran Pavičić 091 4666 065

Project manager – Anja Vučić 099 1928 428

Nazovi nas

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš telefonski broj (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Vaša poruka

Više o našoj ponudi možete pogledati na Rental