PAGOBUSINESS

Osim praktičnosti i jednostavnosti montaže, promotivno-scenografski elementi na  napuhavanje imaju izraženu i elegantnu značajku te su prigodni za promociju proizvoda, usluga ili tvrtki, stvarajući nezaobilazan wow efekt.

 

PAGOTENT BUSINESS obuhvaća program elemenata na napuhavanje koji je namijenjen za promociju u poslovne svrhe. U ponudi nudimo široki spektar različitih elemenata pogodnih za brandiranje kao što su kupole-šatori, pagode, totemi…

U suradnji s PAGOLAB kreativnim timom  osmišljavamo i proizvodimo custom made rješenja u obliku vaših proizvoda, a sve u svrhu inovativne prezentacije imidža vaših robnih marki tj. tvrtke.

PAGOTENT elementi na napuhavanje su lako sklopivi i prenosivi jer su puno manjih dimenzija od npr. fiksnih scenografskih elemenata što olakšava njihov transport te smanjuje troškove događaja.

PAGOTENT BUSINESS model suradnje omogućava ključ u ruke – naši tim profesionalnih producenata i tehničara su vam na usluzi od trenutka osmišljavanja do same izvedbe te uvida u načina korištenja napuhanaca, odnosno PAGOTENT objekata na napuhavanje.

 

Odabirom PAGOTENT tima na raspolaganju vam je i naša cjelovita podrška, savjetovanje i organizacija, odnosno veliki izbor dodatne opreme, rasvjete, catering usluge, scenografskog tima…