PagoTent maskote na napuhavanje su nov i jedinstven proizvod na našem tržištu koji ima za cilj do sada neviđenog načina uspostave vizualne komunikacije sa klijentima. Omogućavaju „oživljavanje“ logotipova, proizvoda ili brenda tvrtke. Upravo zbog toga, svojom pojavom zanimljivi su  djeci i odraslima.

 

Radi se o posebnom proizvodnom programu odnosno kostimima na napuhavanje koji se u potpunosti oblikom, bojom i veličinom mogu biti prilagođeni željama klijenta. Omogućavaju nesmetano kretanje i komunikaciju sa okolinom, a pogodni su za razne manifestacije, natjecanja, festivale, dječja događanja i promocije.

 

Naše maskote na napuhavanje plijene pažnju i prenose željenu poruku na zabavniji, življi i do sada neviđen način. Želite li reklamirati svoj novi proizvod, brand, poruku ili upotpuniti dječju zabavu, PagoTent maskote na napuhavanje dodati će dašak humora i učiniti Vašu promociju trajnom uspomenom u sjećanjima ciljane publike.

 

Pagotent maskote na napuhavanje ne poznaju ograničenja stoga se mogu nesmetano kretati, pjevati, skakati, plesati, rukovati se, grliti publiku ili dijeliti letke…

 

Lako se održavaju (čiste se pomoću npr. vlažnih maramica) i skladište (dolaze u etui/torbi veličine 50 x 50 cm) što ima daje neusporedivu prednost naspram uobičajenih maskota.

MASKOTE NA NAPUHAVANJE